HANKE NYTKÄHTI ETEENPÄIN!

12.03.2020

Malmin jättimäinen luisteluareena nytkähti eteenpäin - "Kokouksen jälkeen tiedetään, kilistelläänkö laseja"


Päivitetty 21.4.2020 / Otsikko muutettu, koska Korona-viruksen johdosta käsittely Helsingin kaupungilla on siirtynyt 5.5.20 kokoukseen, joten vielä vappuna ei kilistellä - mutta sitä seuraavana viikonloppuna kenties? Malttakaa vielä hetki, tasan kahden viikon kuluttua tiedämme asiasta enemmän. Tulemme tiedottamaan asiasta heti, kun saamme tietoa!


Luisteluareena Oy, HIFK ja Vesta ovat erittäin tyytyväisiä että vihdoin Helsingin kaupunki vie hanketta eteenpäin. Nyt odotamme tuota huhtikuista kokousta, ja toivomme että sen jälkeen voimme kertoa enemmän hankkeesta, ja voimme panostaa aina rakentamiseen asti. Palaamme sivuillamme asiaan heti kun uutta tietoa saamme..


Wasa Group - Helsingin Kaupunki

Neuvottelut kaupungin kanssa ovat sujuneet hyvin, kertoo Luisteluareena Oy:n yhteistyökumppani Wasa Group / Henkekehitysjohtaja Timo Pahkala.

Pahkalan mukaan hankkeen kokonaishinta on 10-20 miljoonaa euroa. Hallin tarkempi suunnittelu ja markkinointi alkavat suunnitteluvarauksen mahdollisen hyväksynnän jälkeen.

- Sitten alamme myymään vahvemmin ja selvittämään lopulliset vuokralaiset.

Jalkapallokentän kokoisesta hallista ovat kiinnostuneita etenkin jääpalloilijat ja taitoluistelijat.

- Tottakai pystymme palvelemaan myös juniorikiekkoilua, Pahkala sanoo.

Monitoimiareena tavoittelee vuodessa 100 000 huippu-urheilijaa ja harrastajaa.

Luisteluhallin mahdollisena operaattorina ja päävuokralaisena on kahden jääpalloseuran HIFK:n ja Vestan omistama Helsingin Luisteluareena Oy.